Lederen tegels

leren tegels

Tegelcentrum Doetinchem – Vorden is een samenwerking aangegaan met Alphenberg Leather. Aplhenberg Leather verwerkt leer voor vloer- en wandbekleding en alle mogelijke meubelbekleding.
De lederen tegels zijn te verkrijgen in diverse maten, kleuren en structuren. De huiden komen van dieren die in de vrije natuur geleefd hebben, de huiden zijn restproducten en worden geconserveerd met moderne looistoffen.

Lederen tegels geven het interieur een chique en tegelijkertijd stoer karakter. De tegels worden geplaats bij particulieren en bedrijven die een extra karakter en uitstaling aan hun pand willen geven. Dit innovatieve product begint langzaam haar opmars te maken in designland en diverse grote binnenhuisarchitecten maken gebruik van Alphenberg Leather in hun ontwerpen.


P196758De voordelen die de lederen tegels bieden, naast de warme en stoere uitstraling die het aan een kamer geeft, zijn: brandvertragend, geluiddempend en eenvoudig te onderhouden. Makkelijk te onderhouden? Jazeker, omdat de lederen tegel een natuurproduct is heeft het weinig tot geen onderhoud nodig. Vuil vrijmaken zonder (agressieve) schoonmaakmiddelen en klam vochtig reinigen is voldoende. Na verloop van tijd krijgen de lederen tegels op de vloer nog meer karakter doordat de vloer gebruikseffecten krijgt. Als u de lederen tegels behandelt met een natuurlijke wax/vet, dan krijgt de lederen tegel haar oorspronkelijke uitstraling terug.

In onze showroom in Vorden kunt u dit innovatieve en moderne product komen bekijken. Ook de gebruikseffecten van leer op de vloer kunt u aanschouwen, omdat wij een deel van de vloer in onze showroom bekleed hebben met lederen tegels.


Tundra-Clayslide_3Kaiman-Grey


 

 

 

 

Bent u een bedrijf of (binnenhuis)architect? U kunt contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn wat betreft de Alphenberg lederen tegels of andere producten in ons assortiment.

 

Contact

Tegelcentrum Doetinchem - Vorden
info@tegelcentrumdoetinchem.nl
0575 - 743018

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00

Afwijkende openingstijden:
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag gesloten

Wat u kunt verwachten

  • Advies
  • Service
  • Garantie
  • Kwaliteit