Badkamers

1cromatic_04ETIC_05p1

Er bevindt zich een grote variatie in badkamers in onze showroom. Een ruime keus aan douchedeuren, douches, badkamermeubels, baden, kranen voor baden, douchekranen, wastafelkranen, fonteintjes en accessoires.

Tegelcentrum Doetinchem – Vorden is een gespecialiseerd bedrijf dat de installatie van de complete badkamer of het toilet verzorgt. Bad met massage, hoekbad of inloopdouche? Bij Tegelcentrum Doetinchem – Vorden krijgt je een persoonlijk advies specifiek gericht op de in te richten ruimte.

douchezitjewit badmeubel douchekraan

Wij geven je vrijblijvend advies. Wij willen graag dat onze klanten ‘gebruiksgemak’ en ‘kwaliteit’ ervaren. Wij denken mee in materiaal, tegels, lichtgebruik en (opberg)ruimte. Zo worden vaak specifieke eisen gesteld aan een badkamer voor een gezin. Senioren bieden wij producten passend bij de situatie en gericht op toekomstmogelijkheden.

badendrukknop

Wij willen altijd vakwerk afleveren in ons uitvoerend werk. Wilt u 10, 15jaar, of langer gebruik maken van uw badkamer? Dat kan, kwaliteitsproducten leveren wij in verschillende segmenten wat voor een jarenlange levensduur garant staat!

foto's showroom 161atlas concorde 2 douchesfoto's showroom 169

Vanzelfsprekend levert Tegelcentrum Doetinchem-Vorden ook materialen en producten wanneer u zelf over een vakman beschikt of het ”zelf” doet. Geef dit vooral aan aan onze adviseurs dan kunnen wij je gewenst nog handige tips geven voor montage, tegelwerk of plaatsing van onze producten.

 IMG_0624IMG_0619

Contact

Tegelcentrum Doetinchem - Vorden
info@tegelcentrumdoetinchem.nl
0575 - 743018

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00

Afwijkende openingstijden:
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag gesloten

Wat u kunt verwachten

  • Advies
  • Service
  • Garantie
  • Kwaliteit