Badkamers & Sanitair

Badkamers creëren is maatwerk, want iedere ruimte is immers anders.
Er zijn verschillende factoren waar rekening mee gehouden dient te worden zoals: ruimte, kleur, licht, warmte, materialen, ventilatie en verlichting.

Badkamers en toiletruimten kunnen ontworpen worden op de traditionele wijze (volledig betegeld), maar de laatste jaren is het ook een trend om de badkamer gedeeltelijk te stukadoren of af te werken met betonstuc.

Betonstuc ofwel betonciré geeft een stoere maar zeer huiselijke sfeer.
Door de rustige uitstraling en naadloze overgangen is dit product ook zeer gebruiksvriendelijk.

Laat u zich vrijblijvend adviseren over dit product in onze showroom in Vorden.

Iedere badkamer verdient het WOW-Effect!
Het moet zo zijn dat, zodra u de badkamer inloopt, de puntjes op de i horen te staan.

Wilt u iets bijzonders of unieks? Iets wat je niet overal ziet? Kom dan zeker eens langs onze showroom in Vorden.
Wij hebben een zeer breed assortiment met zeer unieke elementen.

Bij Schuurman Badkamers & Tegels creëren we samen met de wensen van de klant bijzondere badkamers. Vertel ons uw wensen en wij realiseren het. Niets is te gek!

Ook hebben wij specialisten op het gebied van betonstuc/betonciré en stucwerk. Dit maakt u badkamer tot een wellness met een strakke of juist natuurlijke uitstraling en heel veel sfeer.
Ook voor onderhoud is dit zeer prettig, omdat u met betonstuc geen voegen heeft waar vuil achter kan blijven zitten.

Het comfort van een badkamer zit hem in de warmte. Zo ervaart u échte ontspanning en rust.
In ons assortiment radiatoren hebben wij verschillende type. Van praktisch tot unieke designs. Deze zijn zowel elektrische als conventioneel(water).
Wilt u geen object aan de wand? Dan kan er gekozen worden voor vloerverwarming.

Onze adviseurs denken met iedereen mee. Zo ook voor mensen op leeftijd. Hiervoor ontwerpen wij levensloop bestendige badkamers die nog jaren meegaan.
Hierbij bieden wij bijvoorbeeld vaak een antislip badkamervloer aan, die ook gemakkelijk in onderhoud is. Daarnaast hebben wij veel comfort accessoires zoals zitjes en ergonomische beugels (geen wit plastic, maar mooie chique chromen beugels). Deze beugels geven u meer dan voldoende steun en houvast waardoor de kans op vallen veel lager is.

Wij hebben een breed aanbod aan sanitair en tegels. Onze producten zijn allemaal van A-kwaliteit zodat u gegarandeerd een hoog kwaliteits product krijgt.
Onze adviseurs kunnen u helpen datgene te zoeken wat precies bij u past.
En heeft u zelf een idee? Leg het ons voor! Dan bespreken we samen met u de mogelijkheden om zo een passend ontwerp voor maken.

Bent u van mening dat uw budget niet toereikend is? Maak u dan geen zorgen. Wij denken met u mee en hebben voor iedereen een passend ontwerp, of het nu gaat om een woonkamervloer, een toiletruimte of een badkamer.
Laat u verrassen door de scherpe offerte die wij kunnen aanbieden.

Is uw badkamer nog in goede staat, maar heeft u enkele beschadigde tegels? Ons herstel team kan dit voor u vervangen zodat uw badkamer weer als nieuw is. Ook als het kitwerk moet worden vervangen kunnen wij dit voor u realiseren.
Wilt u meer weten over het onderhoud van uw badkamer of het vervangen van kitwerk? Neem dan contact met ons op: 0575 74 30 18.