Castelo

Wie houdt van de warmte van de mediterrane sfeer kiest Castelo tegels, een topmerk. Deze Portugese cementtegels worden op traditionele wijze gemaakt. Tegelcentrum Doetinchem – Vorden is officieel verkoopadres voor Castelo. Het spreekt voor zich dat wij Castelo tegels leggen in goed vakmanschap.

De grote diversiteit in patronen, effen tegels en de vele zachte, en ook diepe tinten op basis van het marmerpoeder maken dat de tegels zowel voor de vloer als de wand in vele mogelijkheden gebruikt kunnen worden. U bent verzekerd van een schitterende unieke vloer of wand. De tegels zijn door de patroonmogelijkheden uitermate geschikt voor de kleine en de grote ruimte.

Natuurlijk maken wij uw keuze in een patroontekening. U weet dan hoe uw vloer eruit gaat zien. Hierdoor kunt u al vooraf zeker zijn van uw keus.

Voor Castelo tegels wordt eerste klas materiaal gebruikt in de productie. De tegels worden niet gebakken maar onder hoge druk geperst. De toplaag is van marmerpoeder en wit cement, 5 mm dik. Dit maakt dat de tegels  niet alleen een mooie matte uitstraling hebben, maar dit zorgt er ook voor dat de kleuren prachtig naast elkaar passen en een levendige warme vloer opleveren. Uw tegels liggen levenslang omdat ze slijtvast zijn.

De hoofdcollectie zijn de tegels van de Classic lijn en de Couleur Traditional (15 basiskleuren), nu zijn daaraan toegevoegd de Jugendstil tegels met grijs tinten en off-colours. Bijzonder maakt u uw ruimte wanneer u ook de wandtegels van Castelo gebruikt. De hoofdcollectie kent tegels van 20 x 20 cm, 30 x 30, wandtegels van 10 x 10 cm en decortegels van 10 x 20 cm. De Jugendstiltegels zijn 15 x 15 cm.

Contact

Tegelcentrum Doetinchem - Vorden
info@tegelcentrumdoetinchem.nl
0575 - 743018

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00

Afwijkende openingstijden:
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag gesloten

Wat u kunt verwachten

  • Advies
  • Service
  • Garantie
  • Kwaliteit